Afișez toate cele 9 rezultate

Descoperă categoria de produse pentru îngrijirea jantelor și anvelopelor! Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru ca mașina ta să arate impecabil, de la soluții eficiente de curățat jante, până la soluții speciale decontaminare jante si solutii ingrijire anvelope si cauciucuri. Cu ajutorul unei perii pentru jante, îndepărtezi rapid murdăria și obții strălucirea dorită. Pentru curățarea și decontaminarea jantelor de aliaj, îți recomandăm soluții de curățat special concepute pentru acestea, care asigură o curățare profundă, delicată și eficientă.

Nu uita de cauciucuri! Gama noastră de soluții pentru cauciucuri oferă opțiuni ideale pentru a menține aspectul proaspăt al anvelopelor tale. Folosește siliconul pentru cauciucuri pentru a hidrata și proteja suprafața, asigurându-ți că anvelopele rămân flexibile și rezistente la uzură. Pentru un plus de estetică, soluția pentru cauciucuri negre va reda anvelopelor acea nuanță profundă și lucioasă care completează aspectul general al mașinii tale.

Sfatul nostru este ca înainte de fiecare spălare să aplici o solutie de curatat jante. După ce speli mașina, poți aplica un dressing pentru anvelope care le va reda strălucirea, de aici și denumirea de negru-cauciuc.

59,99 lei